Convertibile tavan/podea

227 produse.
Convertibile tavan/podea

Sisteme de aer conditionat ce pot fi montate fie in tavan, fie in podea, in functie de conditiile de instalare...

Mai mult

Subcategorii

 • LG

  Aparatele de aer conditionat convertibile pentru podea sau tavan LG sunt usor de intretinut datorita filtrului ce poate fi demontat cu usurinta si alarmei pentru curatarea filtrului. In plus, acestea prezinta un mod de distribuire a unui debit de aer cu viteza ridicata si functia de reglare a directiei fluxului de aer orizontal sau vertical. Datorita pretului scazut de comercializare, acestea reprezinta solutia perfecta pentru o vara ideala, cu temperaturi optime si un aer interior curat si proaspat. Alegeti acum modelul ideal din oferta noastra si beneficiati de toate aceste avantaje la un pret extrem de accesibil.

 • Inventor

  Sistemele de aer conditionat tip convertibile podea/tavan de la producatorul Inventor sunt ideale pentru obtinerea unei atmosfere placute in orice incapere datorita functiilor de racire si incalzire si nivelului de zgomot de maxim 59 decibeli. Acestea va vor ajuta sa obtineti temperatura dorita, indiferent de marimea camerei in care sunt instalate si de temperatura initiala a aerului interior. Profitati acum de cele mai avantajoase preturi pentru convertibilele de tavan/podea Inventor si alegeti din oferta noastra modelul potrivit nevoilor dumneavoastra.

 • Midea

  Cu o capacitate de racire cuprinsa intre 8000 BTU si 60000 BTU, Midea ofera o gama diversa de aparate de aer conditionat din gama convertibile de tavan sau podea ce vor putea veni in intampinarea tuturor dorintelor si necesitatilor clientilor. Un design modern si dimensiunile reduse permit unitatilor Midea sa fie instalate cu usurinta si sa se integreze perfec in orice decor interior. Alegeti acum o unitate din oferta noastra si veti avea parte de cele mai potrivite temperaturi atat pe timpul verii, cat si in restul anului.

 • Daikin

  Fie ca optati pentru modelul Sky ce prezinta un consum mic de energie datorita motorului ventilatorului DC si pompei de condens, pentru modelul Siesta ce contine tehnologia inverter si pompa de caldura sau pentru caseta cu patru directii care va poate oferi un confort imbunatatit gratie reglarii automate a jetului de aer in functie de sarcina necesara, convertibilele de podea/tavan Daikin se vor integra perfect in locuinta dumneavoastra. Datorita acestor sisteme convertibile pentru tavan si podea, veti avea parte de temperaturi optime pe intreaga durata a verii si chiar a intregului an.

 • Sharp

  Sharp, unul dintre cei mai mari producator de sisteme de aer conditionat va ofera aparate din categoria convertibile pentru podea si tavan cu un consum redus de energie electrica si cu o eficienta crescuta in racirea aerului interior. Acestea sunt potrivite chiar si unei camere cu dimensiuni mici datorita marimilor reduse ale unitatilor interioare si posibilitatii instalarii acestora fie in tavan, fie in podea. Utilizati aceste aparate de aer conditionat si veti avea parte pe durata intregului an de temperaturile dorite, cu cel mai mic efort.

 • Hokkaido

  Datorita dimensiunilor reduse de 1068/675/235 mm, unitatile interioare ale aparatelor de aer conditionat convertibile Hokkaido se pot integra in absolut orice incapere si pot fi montate fie in tavan, fie in podea, pentru a oferi o racire eficienta a aerului.Acestea sunt dotate cu numeroase functii ce vor avea drept rezultat obtinerea unei temperaturi optime si a unei atmosfere ideale in locuinta dumneavoastra. Cele mai mici preturi pentru aceste sisteme de aer conditionat sunt disponibile in oferta noastra, asadar profitati acum si veti beneficia toata viata.

 • Gree

  Aparatele de aer conditionat de tip convertibil podea / tavan se pot dovedi o solutie ingenioasa, practica si eficienta pentru climatizarea oricarui spatiu. Cu un design compact si un aspect modern, noile convertibile fabricate de Gree imbunatatesc confortul dumneavoastra, pe tot parcursul anului, oferindu-va temperaturi ambientale potrivite cu necesitatile si preferintele fiecarui consumator.

 • Osaka

  Aparate de aer conditionat convertibil podea/tavan OSAKA

 • Fujitsu

  Aer conditionat convertibil podea/plafon Fujitsu

  Console marca Fujitsu

 • Yamato

  Aer conditionat convertibil Yamato

 • Zephir

  Aer conditionat convertibil podea-tavan Zephir

 • Hitachi

produse pe pagina

produse pe pagina