Caseta de tavan

223 produse.
Caseta de tavan

Aer conditionat tip caseta de tavan cu refulare pe patru directii extrem de eficient in crearea unei ambiante placute...

Mai mult

Subcategorii

 • Daikin

  Aparatele de aer conditionat caseta de tavan de la producatorul Daikin sunt foarte populare in randul clientilor datorita preturilor extrem de accesibile si eficientei lor crescute de racire ce se datoreaza tehnologiei inverter utilizata de acestea. Acestea va vor ajuta sa obtineti temperatura mult dorita si sa aveti parte de o vara perfecta, cu o atmosfera interioara ideala. Pe langa avantajele oferite de eficienta crescuta a casetelor de tavan Daikin si de consumul redus al acestora, beneficiati acum si de preturi extrem de avantajoase disponibile in oferta noastra.

 • LG

  Pentru racirea eficienta a oricarei camere va recomandam folosirea unui aparat de aer conditionat tip caseta de tavan LG, datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta printre care se regasesc si reglarea individuala a unghiului celor 4 lamele, extinderea fluxului de aer, nivelul redus de zgomot, distributia uniforma a fluxului de aer si dimensiunile compacte. Aceste sisteme reprezinta raportul ideal dintre calitate si pret si va vor oferi o experienta uimitoare si temperaturi perfecte pe intreaga durata a anului. Achizitionati acum modelul potrivit marimii camerei si nevoilor dumneavoastra de racire.

 • Midea

  Midea este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sisteme de racire, iar aparatele de aer conditionat de tip caseta de tavan ale companiei folosesc cea mai noua tehnologie pentru a oferi cel mai inalt nivel de calitate al aerului interior, cu un consum de electricitate redus. Va recomandam aceste sisteme indiferent de nevoile si dorintele dumneavoastra, intrucat va vor ajuta sa obtineti temperatura optima in orice incapere in care vor fi montate. In oferta noastra veti gasi acum cele mai mici preturi si cele mai avantajoase oferte.

 • Zephir

  Casetele de tavan Zephir se numara printre produsele cu cel mai redus consum de energie electrica datorita ventilatorului cu 5 trepte de viteza al unitatii externe si compresorului ce isi poate regla singur capacitatea de functionare, datorita controlului continuu. Asadar, aceste sisteme reprezinta o investitie durabila, necesara pentru a avea veri cu temperaturi interioare ideale. Indiferent de marimea camerei ce trebuie racite si de designul interior al acesteia, in oferta noastra descoperiti modelul ideal, la cel mai avantajos pret.

 • Inventor

  Printre avantajele aparatelor de aer conditionat tip caseta de tavan, marca Inventor se numara si capacitatea de refulare in 4 directii diferite, designul Slim ce se potriveste oricarei camere si fluxul de aer circular V2MCI-24 ce ofera o racire eficienta a incaperii. Aceste functii fac din unitatile Inventor un accesoriu indispensabil unei veri cu temperaturi comode si o atmosfera interioara perfecta. Alte avantaje pe care sistemele Inventor le prezinta sunt designul modern si procesul simplu de instalare, astfel incat aceste casete de tavan se integreaza cu usurinta in orice incapere.

 • Osaka

  Numeroasele functii, precum cea de incalzire/racire, cea de dezumidificare, cea de autorestart, cea timer, cea sleep, si cea de autodezghetare si filtrul antibacterian lavabil, fac din aparatele de aer conditionat caseta de tavan Osaka alegerea ideala pentru locuinta dumneavoastra. Aceste sisteme prezinta un raport perfect intre pret si calitate, oferindu-va tot ceea ce asteptati de la un aparat de aer conditionat de calitate, la un pret extrem de accesibil. Alegeti acum modelul perfect care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra, cu ajutorul caruia sa obtineti o temperatura ideala intreaga vara.

 • Hokkaido

  Hokkaido va propune casetele de tavan de o eficacitate crescuta si un consum redus, ideale pentru orice incapere datorita numeroaselor functii ce ofera o racire uniforma si eficienta a aerului interior si care ajuta la obtinerea unei atmosfere placute si curate. Gasiti in oferta noastra o gama completa de modele dintre care il puteti alege pe cel care intruchipeaza cel mai bine solutiile pentru nevoile dumneavoastra. Indiferent de modelul ales, toate unitatile interioare se vor integra perfect in decorul incaperii datorita designului modern si dimensiunilor reduse ale acestora.

 • Gree

  Cunoscut drept cel mai mare producator de sisteme complete de climatizare la nivel mondial, liderul chinez Gree propune noi modele de aparate de aer conditionat, caracterizate prin eficienta sporita, durabilitate si un aspect aparte.

  In magazinul nostru, veti descoperi solutii moderne de aer conditionat, pentru orice necesitati si preferinte.

  Printre altele, casetele de tavan din ultima generatie, dotate cu Inverter, sunt o alternativa economica si avantajoasa, pentru climatizarea spatiilor interioare rezidentiale, dar si celor cu alte destinatii (birouri, spatii comerciale etc.). In functie de necesitati, puteti opta pentru casete de tavan cu puteri intre 12000 - 48000 BTU.

 • Fujitsu

  Aer conditionat caseta de tavan Fujitsu

 • Yamato
 • Hitachi

produse pe pagina

produse pe pagina