Despre noi

Inca din primul an de activitate, din 2004, Aquarys a pus pe primul loc necesitatile clientilor sai, colaborand in special cu alte firme de prestigiu pentru a putea indeplini toate cerintele acestora. Profesionalismul in domeniul montarii si distributiei de aparatura de masura si control pentru instalatiile sanitare fiindu-i recunoscute odata cu autorizatiile de la ANRSC, BRML si RADET.

Domeniul de specialitate al companiei este reprezentat de instalatiile de climatizare, sanitare si de ventilatie, compania comercializand in prezent o intreaga gama de produse termo-sanitare, marcile Minol, Zenner, Buderus si Motan si aparate de aer conditionat de la cei mai renumiti producatori: Midea, Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Aux, Ferolli, Inventor, Carrier, LG, Samsung, Panasonic, Gree, Haier, Ariston si Hitachi.

Serviciile puse la dispozitie de catre Aquarys includ comercializarea produselor termo-sanitare si de ventilatie, consultanta in vederea achizitionarii celor mai potrivite aparate pentru casa dumneavoastra, proiectarea si montajul acestor aparate si service specializat ulterior achizitionarii produselor companiei. Pentru montarea sistemelor de aer conditionat, compania noastra a incheiat contracte de colaborare cu SC Aston Com si cu Inventor Concept, iar echipele noastre folosesc doar echipamente si aparatura de ultima generatie.

In cei peste 10 ani de experienta in domeniu, personalul nostru calificat a depasit numarul de 5000 de unitati de aer conditionat instalate, realizand lucrari profesionale de montare sisteme de ventilatie, unitati multisplit, aparate VRF, sisteme de climatizare comerciale de tip coloana si de tip duct.

Numarul de clienti ai firmei Aquarys este in continua crestere datorita eforturilor de promovare ale activitatii noastre prin mai multe mijloace (web, bannere, out-door). In plus, produsele de inalta calitate si preturile mereu accesibile reprezinta cartea noastra de vizita, iar numarul de clienti multumiti este cea mai buna unitate de masura a succesului companiei. Astfel, “In serviciul Dumneavoastra!” a fost adoptat drept moto-ul nostru oficialCONTACTATI-NE

Aquarys Company International
Str. Orhideelor 49, Sector 1, Bucuresti
Tel/fax: 0728.305.202; 0728.305.205

Program de lucru:
Luni-Vineri intre orele 08:00 – 17:00
Tel: 021.319.06.78
E-mail: office@aquarys.ro

FOLLOW US