Duct-uri

259 produse.
 Duct-uri

Duct-uri racordabile la tubulatura flexibila, instalata in tavan. Acest tip de sistem de aer conditionat nu formeaza...

Mai mult

Subcategorii

 • LG

  Conceput special pentru aplicatiile cu scop comercial ce necesita instalarea mai multor unitati de aer conditionat, sistemele duct LG sunt prevazute cu functii de comanda avansate, precum sistemul central de comanda, controlul automat pe zone, schimbarea automata a modului de functionare si controlul temperaturii in doua puncte diferite. Acestea sunt ideale pentru orice tip de cladire, comerciala sau rezidentiala, datorita eficientei lor crescute si consumului redus. In oferta noastra veti gasi cu siguranta aparatul de aer conditionat duct LG potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra.

 • Daikin

  Gratie dimensiunilor reduse si vizibilitatii doar a grilelor de absorbtie si refulare, aparatele de aer conditionat tip duct de la Daikin se potrivesc discret in orice decor interior. De asemenea, acestea au un consum redus de energie datorita motorului ventilatorului DC cu care sunt echipate si sunt dotate cu numeroase functii ce transforma utilizarea sistemelor intr-o sarcina simpla si chiar placuta. Indiferent de marimea cladirii si de numarul camerelor ce trebuie racite, sistemele duct Daikin vor veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va vor ajuta sa aveti parte de temperaturi optime intreaga vara.

 • Midea

  Midea se numara printre cei mai populari producatori de sisteme de aer conditionat tip duct, produsele acestei companii avand o eficienta crescuta datorita caracteristicilor de presiune marita, tehnologiei INVERTER si puterii de racire de cel putin 18000 BTU. Cu ajutorul acestor sisteme veti putea raci in mod eficient o intreaga cladire de birouri sau una rezidentiala cu un minimum de consum de energie electrica si un nivel redus de efort. Profitati acum de preturile noastre si achizitionati modelul ideal pentru o vara cu temperaturi perfecte.

 • Inventor

  Daca doriti o solutie pentru racirea unei intregi cladiri de birouri sau a unui numar mai mare de incaperi optati pentru sistemele duct de la Inventor, unul dintre cei mai mari producatori de aparate de aer conditionat. Unitatile Inventor fac parte din clasa energetica A++ si sunt echipate cu tehnologia inverter pentru o racire eficienta cu un minim de consum. Cu ajutor acestor echipamente veti avea parte de temperaturi optime pe parcusul intregului an, fara ca facturile dumneavoastra sa creasca si fara a depune eforturi foarte mari.

 • Zephir

  Sistemele de aer conditionat duct de la Zephir prezinta o presiune statica ridicata, ce permite unitatii sa ajunga la temperatura setata intr-un timp extrem de scurt si sunt dotate cu un ventilator puternic care asigura o buna circulatie a aerului in interior. Acestea au o capacitate de racire cuprinsa inte 24000 si 60000 BTU, de aceea oricine poate gasi in aceasta gama aparatul de aer conditionat ideal pentru nevoile si bugetul sau. Achizitionati acum un sistem duct Zephir si veti avea parte de cele mai bune temperaturi interioare si de o atmosfera ideala intreg anul.

 • Fujitsu

  Ducturile marca Fujitsu prezinta solutia ideala pentru cladirile mari de birouri sau pentru locuintele cu un numar mare de camere, prin eficienta crescuta a unitatilor si prin consumul redus de energie electrica al acestora. Cu o capacitate de racire cuprinsa intre 12000 BTU si 90000 BTU acestea va vor ajuta sa obtineti o temperatura optima pe durata intregii veri, indiferent ca veti folosi aceste unitati la birou sau acasa. Alegeti acum din gama completa de modele din oferta noastra pe cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra de racire.

 • Gree

  Datorita compresoarelor DC Inverter si a motoarelor ventilatoarelor unitatii interioare si exterioare actionate fara perii si alimentate la curent electric continuu, aparatele de aer conditionat duct Gree opereaza cu eficienta energetica inalta in toate conditiile de temperatura interioara. Gasiti in oferta noastra gama completa de sisteme Gree din care il puteti alege pe cel mai potrivit bugetului si nevoilor dumneavoastra si veti avea parte de temperaturile interioare dorite atat pe durata intregii veri cat si in restul anului.

 • Haier

  Sistemele de aer conditionat tip duct de la Haier fac parte din clasa energetica A, ceea ce se traduce intr-un consum mic de energie electrica si, in consecinta, in facturi scazute pentru consumatori. Fie ca doriti sa obtineti temperatura optima intr-o cladire de birouri sau in locuinta personala, veti gasi in oferta noastra diverse modele de sisteme Haier potrivite oricaror nevoi si bugete. Functiile numeroase si tehnologia moderna cu care acestea sunt dotate va vor permite obtinerea celor mai potrivite temperaturi si a unei atmosfere ideale in intreaga cladire.

 • Chigo

  Chigo produce sisteme de aer conditionat tip duct de cea mai inalta calitate, dotate cu functii de autodiagnoza si autoprotectie, de dezumidificare, de autorestart si filtru electrostatic lavabil, ce pot fi achizitionate la un pret extrem de avantajos. Veti descoperi cu siguranta in aparatul de aer conditionat Chico un partener de incredere care va va ajuta sa obtineti o temperatura interioara ideala, pe intreaga durata a verii. Pretul mic al acestor aparate este un alt motiv pentru care acestea sunt indispensabile oricarei locuinte sau cladiri de birouri.

 • Hokkaido

  Eficiente din punctul de vedere al consumului de energie electrica si avand o putere de racire cuprinsa intre 18000 BTU si 60000 BTU, sistemele duct de aer conditionat Hokkaido se prezinta drept o solutie optima pentru racirea unui numar crescut de incaperi. Va recomandam aceste aparate de aer conditionat atat pentru cladirile comerciale si de birouri, cat si pentru locuintele personale, pentru a crea o atmosfera interioara perfecta cu temperaturi optime intreaga durata a anului.

 • Osaka

  Concepute pentru aplicatiile ce prerupun montarea mai multor unitati de aer conditionat, sistemele duct oferite de producatorul japonez, Osaka, sunt dotate cu functii avansate, eficientizand controlul temperaturii dorite. Duct-urile Osaka dispun de puteri diferite, fiind ideale pentru orice tip de cladire, comerciala sau rezidentiala, gratie eficientei crescute si consumului energetic mai redus. In oferta magazinului, veti descoperi cu siguranta aparatul de aer conditionat duct Osaka potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra.

 • Yamato
 • Hitachi

produse pe pagina

produse pe pagina