Aparat de aer conditionat LG Prestige Hyper 12000 Btu/h Super Inverter
Cod: H12AK

Pret: 5551.6 LEI


Descriere:
Model:
Producator LG
Cod produs H12AK
Tip 12000
Capacitate de racire:
Minim 1023Btu/h
Standard 11942Btu/h
Maxim 13784Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 1023Btu/h
Standard 13648Btu/h
Maxim 23201Btu/h
Putere consumata:
la racire 760W
la incalzire 740W
Intensitate curent:
la racire 3.5A
la incalzire 3.8A
Caracteristici energetice:
EER 4.6W/W
SEER 8.9
COP 5.4W/W
SCOP 5.1
Clasa de energie racire A+++
Clasa de energie incalzire A+++
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 15.5 / 14.5 / 11.5 / 8.5 / 5.0
Exterior mc/min. 33
Deumidificare 1.7l/h
Nivel de zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 39 / 33 / 25 / 17dB(A)
Exterior 65dB(A)
Dimensiuni:
Interior 875 x 295 x 235mm
Exterior 770 x 545 x 288mm
Greutate:
Interior 11.5kg
Exterior 35kg
tehnologia inverter

Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.
Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelungind durata de viata a componentelor individuale.
Totodata, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard.

Inovatoarea tehnologie LG aplicata inverterelor accentueaza performantele in domeniul reducerii zgomotului reducand totodata consumul de energie cu pana la 60%.

Economie de energie

Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Invertercomparatie inverter

Pentru a reduce drastic efectele daunatoare ale incalzirii globale, s-a acordat, in ultima vreme, o atentie considerabila produselor cu pompa de caldura datorita economiei de energie pe care o asigura.

In fapt, pompele de caldura cu inverter au o eficienta energetica semnificativ mai mare decat echipamentele cu viteza constanta, fara inverter. Ca rezultat, produsele LG DC Inverter va ajuta sa economisiti pana la 57% din energia consumata in racire si 66% din energia consumata in incalzire.

In plus, folosind produse inverter, de mare eficienta energetica, nu mai trebuie sa va faceti griji legate de emisiile nocive de CO2.

Mai puternic

Compresor puternic BDLC

Echipamentul de climatizare LGinverter este dotat cu un compresor BDLC care foloseste un magnet puternic din neodim. Folosirea acestui tip de compresor a condus la imbunatatirea eficientei comparativ cu modelele AC Inverter (c.a.).

Performanta maxima imbunatatita la racire si la incalzire

Noul Inverter DC (c.c.) marca LG a imbunatatit performantele de baza la racire si la incalzire, eliminand grijile pe care le poate aduce o vara torida sau o iarna friguroasa. Performanta la racire a fost imbunatatita cu 15%, iar performanta la incalzire a crescut cu 30%.

Eficienta energetica ridicata

Tehnologie inverter avansata, schimbator de caldura de inalta eficienta, precum si imbunatatirea eficientei compresorului si unitatii inverter asigura cel mai inalt nivel de eficienta energetica.

Control activ de energie

Alegeti nivelul consumului de energie pe care il doriti cu o apasare de buton.

1. Cum functioneaza

In cazul in care butonul functie de Control activ de energie va fi apasat la maxim, frecventa (Hz) a motorului va fi limitata pentru a controla consumul de energie.

Mod normal

100% racire folosind consum de energie de 100%.

Pasul 1 (L)

Apasand butonul "Control energie" o data, se va produce 86% racire cu un consum de energie de 75%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 52Hz.

Pasul 2 (LL)

Apasand butonul "Control energie" de doua ori se va produce 79% racire cu un consum de energie de 50%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 39Hz.

2. Cum se utilizeaza

Cu functia "Control energie" puteti control nivelul de energie consumat in functie de situatie.

Mod normal

Camera aglomerata si activitate

Pasul 1 (L)

Cateva persoane nu prea active

Pasul 2 (LL)

Putine persoane nu prea active

Ventilator cu motor BDLC

Cu un cuplu puternic si magnetismul puternic ND in interiorul rotorului, motorul BLDC furnizeaza volum mare de aer si inalta presiune statica. Controlul precis al vitezei prevede 13 etape diferite care face ca functionarea sa fie lina. Atat zgomotul electric cat si cel mecanic sunt mai tacute si exploatarea de mare viteza este disponibila.

Ventilator oblic unic LG

Prin minimizarea presiunii suprafetei panzei ventilatorului atunci cand este in contact cu aerul,zgomotul maxim este redus la un nivel care este printre cele mai scazute din lume.

Baleere pe 4 directii

Unitatile de aer conditionat de la LG pot distribui in mod automat aerul in 4 directii.

Distributia aerului pe verticala in 6 pasi

Directia pe verticala poate fi ajustata complet automat, de la pasul 1 la 5, in stanga si dreapta. Aceasta functie permite racirea anumitor zone intr-o perioada scurta de timp.

Distributia aerului pe orizontala in 5 pasi

Directia paletelor orizontale poate fi ajustata complet automat de la pasul 1 la pasul 6. Aceasta functie poate raci anumite zone mult mai repede.

Peste 2 milioane de ioni de Plasmaster sterilizeaza aerul care trece prin instalatia de aer conditionat, dar si toate substantele nocive din jur si chiar mirosurile neplacute.

Generarea grupurilor de ioni

Grupurile pozitive si negative de ioni sunt generati prin lipirea moleculelor polare de apa in aer.

Inconjoara substantele nocive

Ionii inconjoara sustantele nocive, cum ar fi germenii, bacteriile si virusii.

Producerea radicalilor de hidroxil

Producerea radicalilor de hidroxil este produsa prin reactie chimica.

Reactia chimica

Radicalii de hidroxil reactioneaza cu substantele nocive.

Sterilizare completa

Substantele sunt transformare in molecule de apa si lasa aerul curat.

Interiorul aparatului de aer conditionat este mentinut curat prin uscare de catre schimbatorul de caldura, apoi sterilizat inca o data cu nano ioni de plasma.

1. Interiorul aparatului de aer conditionat se usuca in mod automat dupa utilizare.

2. Functia de sterilizare cu ioni indeparteaza germenii si mucegaiul.

Sanatate perfecta

Filtrul 3M este un filtru multifunctional de inalta performanta. Filtrul elimina 99.99% din germeni si 95% din alergeni, precum si virusi, inclusiv H1N1.

Filtru multi protectie 3M

Filtru cu dubla protectie

Tehnologia unica de la LG si 3M elimina micro particulele daunatoare, inclusiv alergeni si virusii din aer.

1. Ce este filtrul multi protectie 3M?

Este o combinatie de ingrijire si indepartare a substanteler alergenice si micro organisme, care este acoperita in flux ridicat 3M cu pierderi reduse de presiune in filtru. Aceasta tehnologie poate capta praful microscopic si indeparta alergenii si virusii.

Eliminarea substantelor nocive este imbunatatita prin folosirea tehnologiei multi strat, care mareste zona de contact de patru ori, in comparatie cu filtrele actuale.

2. Cum functioneaza: 4 pasi

Filtrul multi protectie 3M retine praful, virusii si alergenii prin utilizarea puterii electrostatice si virusii impreuna cu alergenii retinuti sunt neutralizati de catre sistemul LG anti germeni si anti alergie.

1. Eliminarea prafului

Filtrul retine particulele de praf cu dimensiunea peste 3?m.

2. Eliminarea virusilor si a alergenilor

Neutralizeaza virusii si alergenii prin descompunerea substantelor.

3. Eliminarea particulelor microscopice de praf.

Elimina micro particulele de praf de pana la 3?m.

Caracteristicile aparatului

Modul Sleep

Cu o singura apasare pe butonul destinat modului Sleep, unitatea este programata pentru a se opri, viteza ventilatorului este controlata si temperatura este reglata pentru un somn mai confortabil.

eficienta energetica mare lg

Eficienta energetica mare

LG Prestige a fost incadrat in clasa energetica A+++ (racire/incalzire).

Nivel de zgomot redus

nivel de zgomot redus

Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. Modelele LG Prestige au, in modul sleep, un nivel de zgomot de numai 17 dB. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.

Autocuratare

Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.

autocuratare pas1Pasul 1

Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza resturile de umezeala. Apasati "Auto Clean" (Curatare automata) si functia va actiona dupa operatia de racire.

autocuratare pas 2Pasul 2

Este eliminata inca o data sursa de mucegai cu ajutorul sistemului "Neo plasma plus". In 30 de minute, functia "Auto Clean" (Autocuratare) usuca partea interioara a unitatii interioare a echipamentului de climatizare.

Jet Cool

lg jet cool

Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.

Protectie anticoroziva Gold Fin

preotectie anticoroziva gold fin

Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.

Auto Restart Function

In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

Produse din aceeasi categorieCONTACTATI-NE

Aquarys Company International
Str. Orhideelor 49, Sector 1, Bucuresti
Tel/fax: 0728.305.202; 0728.305.205

Program de lucru:
Luni-Vineri intre orele 08:00 – 17:00
Tel: 021.319.06.78
E-mail: office@aquarys.ro

FOLLOW US