Echipele noastre de profesionisti se ocupa de executarea operatiunilor de montaj instalatii de aer conditionat in Bucuresti, in timp ce in restul tarii colaboram cu cele mai importante companii locale din domeniu. Departamentul de montaj din Aquarys Company este recunoscut in Bucuresti drept unul dintre cele mai competente in domeniul instalatiilor de aer conditionat.

Incercam sa fim intotdeauna la curent cu ultimele tehnologii in domeniul HVAC, iar in acelasi timp respectam cu precizie instructiunile de montaj ale fiecarui producator in parte.

Un portofoliu ce contine o parte din cele mai importante lucrari ale companiei poate fi accesat la http://www.aquarys.ro/portofoliu/

Pentru „Montajul standard” compania noastra practica urmatoarele tarife, in functie de capacitatea sistemului de aer conditionat:

AC cu Kit de Instalare inclus 7000-14000 BTU-------400 lei(Tva Inclus);

AC fara Kit de Instalare inclus 7000-14000 BTU-----450 lei(Tva Inclus);

AC cu Kit de Instalare inclus 16000-30000 BTU------550 lei(Tva Inclus);

AC fara Kit de Instalare inclus 16000-30000 BTU----650 lei(Tva Inclus).

Urmatoarele operatiuni sunt incluse in „montajul standard”:

 • Fixarea unitatilor interioara si exterioara conform posibilitatilor tehnice de executie si cerintelor clientului
 • Perforarea peretelui exterior pentru introducerea traseului frigorific (Φ 55 mm)
 • Formarea unei legaturi frigorifice din 2 tevi de cupru de maxim 3 m, intre cele doua unitati. Aceasta este izolata si contine de asemenea un furtun de drenaj, cu o lungime de cel mult 4 m si un cablu electric.
 • Folosirea benzii albe siliconate pentru matisarea traseului frigorific
 • In limita a 4 m de cablu electric, se realizeaza si conectarea aparatului la cea mai apropiata priza

Actuala oferta nu presupune si reparatiile ulterioare instalarii. In vederea instalarii aparatelor de aer conditionat echipele noastre vor respecta legislatia in vigoare, ceea ce presupune executarea de lucrari ce nu pericliteaza rezistenta cladirii sau siguranta echipei de montaj si evitarea perforarii grinzilor sau stalpilor de beton ai cladirii.

Pentru materiale si operatiuni neincluse in montajul standard, AQUARYS COMPANY INTERNATIONAL percepe urmatoarele preturi:

 • 85 Lei pentru fiecare metru liniar suplimentar pentru traseu frigorific suplimentar la aparatele cu capacitate intre 7000 si 12000 Btu
 • 95 lei pentru fiecare metru liniar suplimentar pentru traseu frigorific suplimentar la aparatele cu capacitate intre 14000 si 24000 Btu
 • 9 lei pentru fiecare metru liniar suplimentar pentru furtun condens
 • 9 lei pentru fiecare metru liniar suplimentar pentru cablu electric de alimentare
 • 60 lei pentru fiecare gaurire suplimentara
 • 19 lei pentru fiecare metru liniar pentru canal suplimentar de mascare din PVC pentru traseul standard (aceasta operatiune nu este inclusa in operatiunea de montaj standard)
 • 280 lei pentru modificarea pozitiei de montaj, dupa ce aparatul a fost montat initial in pozitia stabilita impreuna cu clientul sau reprezentantul acestuia.

Toate aceste preturi includ TVA.

Instalarea echipamentelor de aer conditionat speciale, precum casetele de tavan, duct-urile, aparatele convertibile, sistemele multisplit, ventilatiile si PDC-urile presupune intocmirea unei oferte separate. Acest lucru este posibil doar dupa analizarea locatiei si a cladirii in care urmeaza a se face instalarea.