Hitachi

54 produse.
Hitachi

Datorita tehnologiei inverter utilizate de unitatile exterioare, aparatele de aer conditionat multisplit Hitachi sunt...

Mai mult

Subcategorii

  • Unitate exterioara

    Pentru sistemele de aer conditionat Hitachi, unitatile externe din aceasta oferta sunt extrem de eficiente datorita celor mai noi si mai bune tehnologii utilizate, precum refrigerantul R410A si compresorul de tip Twin Rotary. Totodata acestea pot fi achizitionate la unele dintre cele mai mici preturi, avand astfel un raport excelent intre calitate si pret. Indiferent de scopul si de marimea cladirii, sistemele multisplit Hitachi va vor ajuta sa obtineti temperatura dorita in toate camerele concomitent si indipendent.

  • Unitate interioara

    Toate unitatile interioare de la Hitachi, pentru sistemele multisplit, pot fi achizitionate acum la un pret extrem de avantajos. Fie ca optati pentru un duct, o caseta, un split sau o consola, fiecare model in parte va va oferi o gama completa de beneficii datorita functiilor pe care le incorporeaza si tehnologiilor moderne utilizate. Instalati aceste sisteme in locuinta dumneavoastra si veti avea parte de temperaturi perfecte pe intreaga durata a anului, indiferent de marimea camerei sau de utilitatea acesteia.


produse pe pagina

produse pe pagina