LG

134 produse.
LG

Sistemele de aer conditionat multisplit de la LG sunt disponibile atat sub forma de plasma, cat si sub forma de...

Mai mult

Subcategorii

  • Unitate exterioara

    Unitatile exterioare pentru aparatele de aer conditionat de tip multisplit de la LG sunt dotate cu tehnologia inverter, fiind extrem de eficiente si avand un consum scazut de energie electrica. In plus, acestea se prezinta drept o solutie viabila economica atunci este nevoie de racirea unei intregi cladiri, deoarece pot permite conectarea a 2, 3 sau 4 unitati interioare. Va punem la dispozitie o gama completa de modele dintre care puteti alege unitatea cea mai potrivita nevoilor si preferintelor dumneavoastra.

  • Unitate interioara

    LG va pune la dispozitie diferite unitati interioare ce pot fi folosite pentru sistemele multisplit. Acestea includ casete split, casete de tavan, convertibile pentru tavan sau podea, ducturi sau console, fiecare model in parte avand un aspect estetic, modern si fiind dotat cu numeroase functii ce ii confera o performanta crescuta in racirea aerului interior. Astfel, sistemele multisplit LG se prezinta drept o solutie optima pentru orice camera si cladire, fie ca este vorba despre un birou, un dormitor sau o cladire comerciala.

  • Distribuitor

    Distribuitorul de la LG pentru aparatele de tip multisplit ofera posibilitatea de conectare a diferitelor tipuri de unitati interioare si este izolat termic, prevenind astfel formarea condensului. Conectarea tevilor se face prin piulite ceea ce se traduce intr-un un montaj usor, iar designul compact si inaltimea mica permite instalarea lui oriunde doriti. Distribuitoarele LG sunt o componenta indispensabila si extrem de importanta a sistemelor multisplit ale acestui producator.


produse pe pagina

produse pe pagina