Aer conditionat

1017 produse.

Oferta completa de instalatii de aer conditionat pentru locuinte sau spatii comerciale. Montaj profesionist executat...

Mai mult

Subcategorii

 • Aer Conditionat Tip Split

  Aer Conditionat Split disponibil online in oferta magazinului nostru la preturi fara concurenta. Sistemele tip split sunt ideale pentru locuinta dumneavoastra, intrucat sunt silentioase si eficiente, atat din punct de vedere al racirii aerului, cat si din punct de vedere al consumului de energie electrica, oferindu-va posibilitatea obtinerii temperaturii perfecte in orice incapere. Alegeti solutia perfecta pentru nevoile si bugetul dumneavoastra din oferta noastra completa de aparate de aer conditionat ieftine.

 • Aer Conditionat Tip Multisplit

  Aparatele de aer conditionat tip multisplit prezinta avantajul permiterii legarii mai multor unitati interioare la o singura unitate exterioara. Astfel, se reduce consumul de energie electrica, dar si nivelul zgomotului si nivelul poluarii fatadei cu un numar mare de compresoare. Datorita diverselor modele oferite, in gama aceasta veti descoperi cu siguranta solutia ideala pentru dumneavoastra, indiferent de preferinte sau de buget. Va punem la dispozitie sisteme de ultima generatie, ce utilizeaza cele mai noi tehnologii in domeniul racirii aerului, la preturi competitive.

 • Aer Conditionat Mobil

  Sistemele de aer conditionat mobil pot fi mutate dintr-o camera in alta, necesitand doar o fereastra prin care sa poata fi scos afara furtul de evacuare al aerului cald, fiind astfel o solutie potrivita celor ce au nevoie de o temperatura optima oriunde isi petrec timpul. Aceste unitati sunt extrem de practice, datorita dimensiunilor reduse si designului modern, simplist, potrivindu-se oricarui decor interior. Aparatele de aer conditionat mobil pot fi achizitionate la preturi foarte accesibile din oferta magazinului nostru.

 • Aer conditionat de tavan

  Aparate de aer conditionat de tavan ideale pentru spatiile comerciale, birouri si chiar locuinte. Instalate in tavan aceste unitati sufla aerul racoros prin doua, trei sau patru parti diferite, fiind astfel mai puternice decat aparatele instalate pe perete. Aceste tipuri de sisteme de aer conditionat sunt potrivite in orice incapere datorita spatiului mic necesar pentru montarea lor si dimensiunilor lor reduse, iar datorita designului slim, modern se vor integra cu usurinta in orice tip de decor interior.

 • Caseta de tavan

  Aer conditionat tip caseta de tavan cu refulare pe patru directii extrem de eficient in crearea unei ambiante placute in orice tip de incapere. Acest sistem poate fi achizitionat la preturi extrem de accesibile si avantajoase si se pot integra cu usurinta in orice tip de cladire, neavand nevoie de foarte mult spatiu pentru montare sau functionare. Potrivite oricarei camere, casetele de tavan sunt alegerea perfecta indiferent de diversitatea nevoilor clientilor.

 • Convertibile tavan/podea

  Sisteme de aer conditionat ce pot fi montate fie in tavan, fie in podea, in functie de conditiile de instalare existente. Convertibilele tavan/podea pot fi acomodate in orice tip de incapere, datorita celor doua unitati (o unitate interioara, o unitate exterioara) din care sunt compuse si datorita dimensiunilor reduse ale unitatii interioare. Diversele functii si un consum redus de energie electrica, insotit de o eficienta crescuta, ce caracterizeaza aceste sisteme reprezinta un motiv in plus pentru achizitionarea unui astfel de aparat de aer conditionat.

 • Duct-uri

  Duct-uri racordabile la tubulatura flexibila, instalata in tavan. Acest tip de sistem de aer conditionat nu formeaza curenti de aer, protejand astfel sanatatea persoanelor din incapere. Duct-urile sunt ideale pentru cladirile mari, ce au nevoie de unitati in toate sau in majoritatea incaperilor, iar functiile acestor sisteme permit crearea unei atmosfere unice fiecarei incaperi in parte. Va recomandam alegerea unui model din gama noastra completa de duct-uri care sa se potriveasca nevoilor si bugetului dumneavoastra.

 • Purificatoare Aer

  Purificatoarele de aer sunt utilizate pentru curatarea aerului interior de praf, bacterii, substante chimice, alergeni si alte particule daunatoare. Datorita numeroaselor filtre folosite, aceste sisteme sunt extrem de eficiente si sunt ideale pentru sanatatea locatarilor, fiind indispensabile oricarei locuinte. Un design modern si dimensiuni reduse ale unitatii permit amplasarea acestui sistem in orice incapere, indiferent de dimensiunile si aspectului interior al acesteia.

 • Aer Conditionat Tip Coloana

  Sistemele de aer conditionat tip coloana sunt simplu si usor de instalat reprezentand solutia optima pentru incaperile largi, ce nu au fost dotate initial cu sisteme de climatizare sau care nu permit amplasarea unitatilor pe pereti sau in tavan. Aceste unitati prezinta, de asemenea, numeroase functii ce permit crearea unei atmosfere placute si a unei temperaturi ideale. In plus, designul elegant si modern al unitatilor de interior fac din aceste aparate un accesoriu placut ce se va integra perfect in aspectul general al incaperii.

 • Aer conditionat tip consola

  Sistemele de aer conditionat tip consola pot fi folosite atat pentru racire cat si pentru incalzire, fiind ideale pentru montarea sub fereastra. Aceste unitati sunt eficiente din punct de vedere energetic si prezinta un nivel al zgomotului foarte scazut, fiind potrivite in orice incapere indiferent de utilitatea acesteia si putand fi utilizate intreaga zi si noapte pentru mentinerea unei temperaturi potrivite. In gama noastra de produse veti gasi sistemul ideal care sa vina in intampinarea tuturor nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

 • Dezumidificator

  Un dezumidificator poate preveni in mod ingenios si eficient efectul de condens din orice incapere!


produse pe pagina

produse pe pagina