Aer conditionat tip consola

41 produse.
Aer conditionat tip consola

Sistemele de aer conditionat tip consola pot fi folosite atat pentru racire cat si pentru incalzire, fiind ideale...

Mai mult

Subcategorii

 • Daikin

  Aparatele de aer conditionat Daikin, tip consola prezinta numeroase avantaje pentru utilizatori printre care si functia pentru noapte ce permite economisirea de curent electric prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii pe timpul noptii si modul "puternic" ce poate fi selectat pentru o racire sau o incalzire rapida. In oferta noastra gasiti o gama completa de sisteme tip consola Daikin, ce cuprinde diverse modele pentru a satisface toate dorintele si nevoile clientilor nostri. Cu ajutorul unui astfel de sistem veti beneficia intotdeauna de temperaturi interioare optime si de o atmosfera perfecta, relaxanta.

 • LG

  Unitatile de aer conditionat LG tip consola au un aspect placut si sunt echipate cu multe functii speciale, precum cea exclusiva de purificare a aerului, care alaturi de un design modern si de usurinta in utilizare fac din aceste sisteme alegerea perfecta pentru orice tip de spatiu, inclusiv locuinte, birouri, restaurante sau spatii comerciale. Va recomandam aceste produse pentru o vara cu temperaturi optime, fara costuri ridicate la factura de energie electrica. Acum aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama completa modelul ideal, care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra.

 • Midea

  Midea va ofera sisteme de aer conditionat tip consola, cu functia on/off, cu o putere de racire incepand de la 12000 Btu, cu refulare pe 2 directii si aspiratie pe 4 directii si cu o functionare silentioasa ce pot fi achizitionate la un pret extrem de accesibil din magazinul nostru. Datorita tuturor acestor caracteristici sistemele Midea se potrivesc in orice incapere si va vor ajuta sa obtineti temperaturi optime pe durata intregului an si sa creati o atmosfera interioara perfecta, in care sa va simtiti perfect relaxati.

 • Zephir

  Aer conditionat Zephir


produse pe pagina

produse pe pagina